Header Ads

  • Breaking News

    Επιτέθηκε με μαχαίρι στον φίλο της επειδή εκείνος της ρούφηξε το αίμα!

    Μια περίεργη και… ανατριχιαστική ιστορία φέρνει στο φως το «Russian Today», το οποίο αποκαλύπτει πως η Victoria Vanatter από το Μιζούρι, μαχαίρωσε ΤΡΕΙΣ φορές τον φίλο της, αφού πρώτα τον άφησε να της ρουφήξει το αίμα.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο σύντροφος της 19χρονης κοπέλας είχε εμμονή με τους βρικόλακες και έτσι εκείνη δέχτηκε να του προσφέρει αυτή την σπλάτερ ευχαρίστηση.

    58408f10c46188b04f8b45b7.jpg
    Ωστόσο μάλλον στην πορεία δεν της άρεσε πολύ, καθώς το ζευγάρι οδηγήθηκε σε άγριο καυγά, με την 19χρονη να αρπάζει το μαχαίρι και να του επιτίθεται.
    Vanatter-1286545.jpg
    Τα έγγραφα επίσης των αστυνομικών που έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού κάνουν λόγο για μία παράξενη σκηνή, καθώς στον τοίχο της οικίας τους υπήρχε μία ζωγραφισμένη με αίμα καρδιά και η λέξη «λυπάμαι».
    Victoria-Vanatter-Facebook-580x395.jpg
    Ο σύντροφος της ο οποίος κατάφερε να επιζήσει από το μαχαίρωμα (αλλά τα στοιχεία του δεν δίνονται στη δημοσιότητα), φέρεται να προσπάθησε να καλύψει τη σύντροφό του, λέγοντας ότι επρόκειτο γι' απλό αυτοτραυματισμό.
    Victoria-Vanatter-Facebook.png
    Πλέον, η Vanatter κρατείται στη φυλακή Green Country με εγγύηση, ύψους 150.000 δολαρίων καθώς βαρύνεται με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής κακοποίησης, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για μία κατά συρροήν δολοφόνο.
    Screen_Shot_2016-11-30_at_6.25.08_AM.png
    500014694.jpg
    πηγη

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad