Header Ads

  • Breaking News

    πατέρας 54 παιδιών σε 2 χρόνια!

    Ένας άνδρας, ο 43χρονος Declan Rooney, έγινε δωρητής σπέρματος, με σκοπό να ''βοηθήσει τις γυναίκες που έχουν ανάγκη''. Πλέον, όπως ισχυρίζεται, μέσω αυτής της υπηρεσίας, είναι πατέρας 46 παιδιών.
    Αν και ο ίδιος, επιμένει πως δε λαμβάνει κάποιου είδους αμοιβή για αυτή την προσφορά, οι εμπειρογνώμονες, έχουν αρχίσει τις έρευνες για αυτόν τον άνδρα, μιας και υπάρχει ο φόβος ότι πρόκειται για κάτι παράνομο και ανασφαλές. Ο κ Ρούνεϊ λέει ότι είναι πατέρας 17 αγοριών και 14 κοριτσιών, χάρη στη δημιουργία αυτής της υπηρεσίας και της δημοσίευσής της, στην ιστοσελίδα δωρεάς σπέρματος που ο ίδιος δημιούργησε.
    Ο ίδιος, ισχυρίζεται πως άλλες 15 γυναίκες είναι έγκυοι και περιμένουν το μωρό τους. Ποια είναι η απάντησή του σε όσους τον κατακρίνουν; ''Δωρητές αυγών αντιμετωπίζονται σαν άγιοι, ενώ οι δότες σπέρματος πολύ χειρότερα, αλλά εγώ δεν κάνω κάτι κακό. Δεν ντρέπομαι. Έχω βοηθήσει τις γυναίκες να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους''.
    Ο κ Ρούνεϊ, έχει μάλιστα οχτώ δικά τους παιδιά, που απέκτησε με τέσσερις διαφορετικές μητέρες. Ταξιδεύει μέχρι 200 μίλια για να συναντήσει τις γυναίκες, μελλοντικές μητέρες από κοντά και τις χρεώνει μονάχα για τα έξοδα του ταξιδιού.

    Η ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει, αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες και οδηγίες. Επισημαίνει, ότι οι υπηρεσίες του είναι διαθέσιμες τόσο για ετερόφυλα όσο και για ομοφυλόφιλα ζευγάρια. ''Από τις πρώτες κι όλας ημέρες, είχε πολλή ζήτηση. Μάλιστα, μέσα σε 24 ώρες βοήθησα παράλληλα τρεις γυναίκες. Υπήρξαν γυναίκες που προσπαθούσαν να αποκτήσουν ένα μωρό για τρία ή τέσσερα χρόνια, οπότε η βοήθειά μου ήταν η μόνη τους και τελευταία ελπίδα''.
    Ο κ Ρούνεϊ ισχυρίζεται ότι διενεργεί έλεγχο για την υγεία όλων των πιθανών γονιών και ζητά αποδεικτικά στοιχεία από το εισόδημά τους για να διασφαλίσει ότι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να φροντίσουν ένα παιδί. Αναφέρει ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει τις γυναίκες είτε μέσω της τεχνητής γονιμοποίησης ή 'φυσικά'. Αλλά ο ίδιος αρνείται πως έχει κοιμηθεί με τις γυναίκες που ζητάνε τη βοήθειά του.
    Ο ίδιος δήλωσε στην Sunday Mirror: ''Θα μπορούσα να είχα πάει στο κρεβάτι με πολλές, αλλά εγώ δεν κάνω κάτι τέτοιο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τα ζευγάρια''. Η συνεργάτης του, με την οποία έχει τρία ανήλικα παιδιά, τον υποστηρίζει.
    Βέβαια, οι ειδικοί έχουν ήδη αρχίσει τις έρευνες μιας και συνειδητοποιούν ότι τα προβλήματα που ίσως προκύψουν, είναι αρκετά. Φοβούνται μήπως τα παιδιά, ως ετεροθαλή αδέλφια, που ζουν σε κοντινές περιοχές, συνάψουν ερωτική σχέση.



    Πηγή: Dailymail / newsit

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad