Header Ads

  • Breaking News

    Πήγαν να κουρέψουν το γρασίδι, όμως όταν βρήκαν ΑΥΤΟ ανάμεσα στα χόρτα η ζωή τους άλλαξε για πάντα!

    Ο Marco del Pino είναι ένα 14χρονο αγόρι από την πόλη Córdoba, της Αργεντινής. Αλλά δεν είναι ένα συνηθισμένο αγόρι. Δεν περνάει τον ελεύθερό του χρόνο παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή παρακολουθώντας ασταμάτητα τηλεόραση. Ο Marco έχει ένα ασυνήθιστο χόμπι: Σώζει ζωές!
    Όλα ξεκίνησαν όταν ο Marco και ο αδερφός του Franco κούρευαν το γρασίδι σε ένα γειτονικό σπίτι. Βρήκαν ένα χάρτινο κουτί και άκουσαν ήχους να έρχονται από μέσα. Όταν το άνοιξαν, δεν πίστευαν στα μάτια τους: 3 κουτάβια τους κοίταζαν με σπαρακτικό βλέμμα. Κάποιος τα είχε εγκαταλείψει...

    pigan-na-kourepsou-to-grasidi-otan-vrikan-avto-anamesa-sta-chorta-i-zoi-tous-allaxe-gia-panta-1
    Και κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία διάσωσης του Marco. Πήρε τα κουτάβια στο σπίτι του μεγαλύτερου του αδερφού, όπου έκανε μπάνιο και τάισε τα ταλαιπωρημένα κουταβάκια. Αλλά το καλύτερο είναι ότι κατάφερε να βρει σε κάθε κουτάβι ένα καλό σπίτι, μέσω οικογενειακών φίλων, όπως αναφέρει το tonwtiko.
    Έκτοτε, ο Marco έχει αναλάβει να σώσει όσο περισσότερα ζώα μπορεί. «Πρόσφατα, βρήκαμε ένα κουτί με 5 εγκαταλελειμμένα κουτάβια μόλις 45 ημερών, και ένα άλλο κουτάβι μόλις 20 ημερών. » Χάρη στο προφίλ των αδερφών του στο Facebook, o Marco κατάφερε να δώσει για υιοθεσία τους μικρούς του φίλους. «Είναι ωραίο να τα δίνουμε σε σπίτια φίλων γιατί μπορούμε να ερχόμαστε επίσκεψη και να τα βλέπουμε,» δήλωσε ο Marco. Το όνειρό του είναι μια μέρα να ανοίξει το δικό του καταφύγιο ζώων. «Νιώθω ανήμπορος όταν μαθαίνω ότι σε κάποιο ζώο θα γίνει ευθανασία και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι” αυτό».
    pigan-na-kourepsou-to-grasidi-otan-vrikan-avto-anamesa-sta-chorta-i-zoi-tous-allaxe-gia-panta-2
    Οι δράσεις του Marco δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και έλαβε μεγάλη ανταπόκριση. Ο πατέρας του Marco, ο Adrian, δεν εξεπλάγη από την κίνηση του γιου του, αλλά συγκινήθηκε όταν κάποιος αποκάλεσε τον γιο του «άγγελο». Ο περήφανος μπαμπάς αποφάσισε να κάνει στο αγόρι ένα δώρο έκπληξη, και τον πήγε να δει έναν αγώνα με μοτοσικλέτες. Ο Marco είναι τυχερός που έχει τόσο υποστηρικτική οικογένεια, μιας και όλοι τον βοηθάνε με τα ζώα που βρίσκει.
    pigan-na-kourepsou-to-grasidi-otan-vrikan-avto-anamesa-sta-chorta-i-zoi-tous-allaxe-gia-panta-3
    Η ιστορία του Marco μάς δείχνει πως η ανιδιοτέλεια και η αγάπη μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μοιραστείτε την ιστορία του μικρού Marco με τους φίλους σας!
    πηγη

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad