Header Ads

  • Breaking News

    Βρήκε το αυτοκίνητο που της είχαν κλέψει το… 1976!

    Της έκλεψαν την Corvette C2 το 1976.
    Η πολυτελές αυτοκίνητο άνηκε στην Modesto Fleming, μια γυναίκα που ζούσε στo Anaheim της California.
    Η αστυνομία τότε δεν μπόρεσε να βρει τα ίχνη του αυτοκινήτου. Η γυναίκα δέχτηκε ότι το αγαπημένο της αυτοκίνητο είχε χαθεί για πάντα.
    Αλλά, πολλά χρόνια αργότερα, με λίγη τύχη και χάρη σε έναν έξυπνο και σκληρά εργαζόμενο αξιωματικό της αστυνομίας, η υπόθεση είχε ευτυχή κατάληξη.

    Πριν από μερικές ημέρες, μια Corvette Stingray του ’64 παρουσιάστηκε σε μία έκθεση. Τότε κάποιος παρατήρησε ότι ο αριθμός πλαισίου που έφερε το αυτοκίνητο δεν αντιστοιχούσε σε Corvette. Και ψάχνοντας αποκαλύφθηκε ότι ανήκε σε μια Chevrolet Impala του ’64. Έτσι η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, διασταυρώνοντας τα στοιχεία στο εθνικό σύστημα ασφάλισης. Ο σωστός αριθμός πλαισίου αντιστοιχούσε σε ένα αυτοκίνητο κλεμμένο από το Anaheim τον Σεπτέμβριο του 1976.
    Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές του Anaheim και βρήκαν το θύμα, η οποία πλέον ζει στην Arizona. Ο άνδρας που πήγε το αυτοκίνητο στην έκθεση από την οποία ξεκίνησε η διαλεύκανση της υπόθεσης είχε αποκτήσει το αυτοκίνητο νόμιμα. Και το φρόντιζε τα τελευταία 20 χρόνια. Συγκεκριμένα του το είχε κάνει δώρο η γυναίκα του, η οποία το είχε αγοράσει από έναν ντίλερ.
    πηγη

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad