Header Ads

  • Breaking News

    Πολιτικός κατήγγειλε πως του επιτέθηκε ένας ... σκίουρος - καμικάζι.

    Στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, κατέληξε ένας πολιτικός στις ΗΠΑ μετά από επίθεση που δέχτηκε από σκίουρο-καμικάζι, όπως υποστηρίζει, ενώ έκανε ποδήλατο. Το συμπαθητικό, κατά τα άλλα ζωάκι, αποδείχτηκε εκδικητικό, καθώς ο εν λόγω πολιτικός κατηγορούσε τους σκίουρους ότι έχουν κατακλύσει την πόλη.



    Ο Χάουαρντ Μπρούκινς Τζούνιορ, δημοτικός σύμβουλος στο Σικάγο είχε μιλήσει δημοσίως για απειλή από τους σκίουρους, οι οποίοι "συχνάζουν" στα σκουπίδια και είναι ιδιαίτερα "επιθετικοί" ενώ ροκανίζουν τα καπάκια των κάδων, προκαλώντας ζημιά 300.000 δολαρίων στην πόλη.

    Λίγο καιρό μετά από τις αυτές τις καταγγελίες του, ο Μπρούκινς έπεσε θύμα επίθεσης από σκίουρο σε ένα "φρικτό ατύχημα με το ποδήλατο", όπως έγραψε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook, ανεβάζοντας και την φωτογραφία του πεσμένου στο έδαφος ποδηλάτου του.

    Ενώ απολάμβανε την βόλτα του με το ποδήλατο, ένας σκίουρος όρμησε πάνω του. Το ζώο μπλέχτηκε στις ακτίνες του ποδηλάτου, με επακόλουθο ο Μπρούκινς να χάσει τον έλεγχο και να πέσει κάτω. Τραυματίστηκε στο κεφάλι, έσπασε τη μύτη του και τα δόντια του και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο την Πέμπτη.

     

     

    "Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλο λόγο για την ενέργεια του σκίουρου πέρα από το ότι ήταν βομβιστής αυτοκτονίας, για να πάρει εκδίκηση" δήλωσε ο Μπρούκινς σύμφωνα με την Chicago Tribune, επισημαίνοντας ότι θα χρειαστούν μήνες για να ανακάμψει πλήρως.
    Μετά το ατύχημα, ο Μπρούκινς έγραψε στο facebook ότι είναι εντάξει, προσθέτοντας ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε διάφορες επεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα του.
    Ο πολιτικός, όπως ήταν λογικό, δέχτηκε ανηλεές τρολάρισμα στο διαδίκτυο:
    Πηγή: Washington Post
    πηγη

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad