Header Ads

  • Breaking News

    Η γλαφυρή περιγραφή 20χρονης Βραζιλιάνας για το δίωρο αχαλίνωτου σεξ με τον Γιουσέιν Μπολτ

    Mπορεί ο Μπολτ να είναι ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη, ωστόσο κρεβάτι επιδίδεται σε… μαραθώνιο!
    Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει μία 20χρονη Βραζιλιάνα, η οποία πέρασε δύο ώρες αχαλίνωτου σεξ στο κρεβάτι του γρηγορότερου ανθρώπου στον πλανήτη.
    Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κλαμπ του Ρίο το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
    «Στάθηκε μπροστά μας και ξαφνικά σήκωσε τη μπλούζα του και μας έδειξε τους κοιλιακούς του. Δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο. Έπρεπε να τον πλησιάσω και να τους ακουμπήσω για να το πιστέψω. Ήμουν τόσο απορροφημένη από τους κοιλιακούς που έβλεπα ώστε στην αρχή δεν είχα προσέξει ότι χάιδευα τον Γιουσέιν Μπολτ», δηλώνει στην Daily Mail η Τζέιντι Ντουάρτε.


    1

    Μετά από κάποιες ώρες ο Μπολτ έβαλε τον σωματοφύλακά του να την καλέσει κοντά του. «Μου είπε ότι ο Μπολτ θέλει να κάτσεις μαζί του. Στην αρχή εγώ δεν πήγα γιατί το έπαιζα δύσκολη. Ήθελα να τον κάνω να κοπιάσει για να με έχει», υποστηρίζει η ίδια.
    Τελικά, όπως λέει, ενέδωσε όταν βγαίνοντας από το κλαμπ πήγε να πάρει ταξί και εκεί τον συνάντησε. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ της έκανε την περίφημη πόζα-κατατεθέν, αυτή της αστραπής. «Τότε ήταν που αποφάσισαν να ενδώσω. Με τράβηξε στο ταξί και μου έδωσε ένα απίστευτο φιλί» λέει η 20χρονη Βραζιλιάνα.


    Χαμένοι στην… μετάφραση
    Η Ντουάρτε περίμενε να της οδηγήσει σε κάποιο πανάκριβο και χλιδάτο ξενοδοχείο, όμως τελικά κατάληξαν στο δωμάτιο του Μπολτ στο… Ολυμπιακό Χωριό.
    Το εντυπωσιακό είναι ότι επειδή η 20χρονη δεν έχει γνώση Αγγλικών, οι δυο τους αντάλλασαν παθιασμένα μηνύματα μέσω της μεταφραστικής υπηρεσίας…. Google Translate.

    3

    Καταβροχθίζαμε ο ένας τον άλλο

    Η νεαρή Βραζιλιάνα είναι πολύ γλαφυρή στην περιγραφή της για όσα συνέβησαν στο κρεβάτι!
    « Ήταν πολύ παθιασμένο ό,τι συνέβη. Καταβροχθίζαμε ο ένας τον άλλο. Έχει τον κορμό ενός πρωταθλητή αλλά το υπόλοιπο κορμί του είναι κανονικό. Περίμενα ότι θα ήταν γρήγορος αλλά έκανα το πιο αργό σεξ της ζωής μου. Κάναμε σεξ για 40 λεπτά, μετά ξεκουράστηκε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια κάναμε ξανά σεξ. Ήταν γρήγορος στην ανάκαμψή του αλλά δεν κάναμε σεξ για τρίτη φορά», θα πει η Ντουάρτε.
    Η καυτή βραδιά τους τελείωσε στις 9 το πρωί με τον Μπολτ να της δίνει 100 ευρώ για να πάρει ταξί.
    πηγη

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad