Header Ads

  • Breaking News

    O Stephen Hawking λέει πως οι εξωγήινοι θα έρθουν εδώ για να κατακτήσουν τον άνθρωπο … αλλά μήπως είναι ήδη εδώ;

    Ο Stephen Hawking λέει πως οι εξωγήινοι θα έρθουν εδώ για να κατακτήσουν τον άνθρωπο … αλλά μήπως είναι ήδη εδώ;
    Ο Stephen Hawking έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την πεποίθησή του, ότι η εξωγήινη ζωή μπορεί  στην πραγματικότητα να είναι εχθρική προς την ανθρώπινη φυλή, δηλώνοντας ότι: «Αν εξωγήινοι μας επισκεφθούν ποτέ, νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο όπως όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος προσγειώθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική, το οποίο δεν αποδείχθηκε πολύ καλό για τους Ιθαγενείς Αμερικανούς.»
    Ενώ ο Hawkings μπορεί να είναι σωστός, ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο, ότι το σενάριο αυτό δεν έχει ήδη γίνει.

    Ο Paul Hellyer, πρώην Καναδός υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει δηλώσει ανοιχτά ότι «4 γνωστά εξωγήινα είδη …  επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια.» Αυτή η μαρτυρία επιβεβαιώθηκε από τον Phil Schneider, ο οποίος ήταν πολύ γλαφυρός για τις εμπειρίες του με άλλα αλλόχθονα είδη, ενώ εργάζονταν σε υπόγεια καταφύγια για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ο Philip είχε δηλώσει σε ομιλία του,πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση  υπό τη διοίκηση του Αϊζενχάουερ, αποφάσισε να παρακάμψει το Σύνταγμα και να σχηματίσει μια συμφωνία με τους εξωγήινους. Η συνθήκη ονομάζεται Greada Treaty 1954. Τον Ιανουάριο 1996 βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.
    Ας φανταστούμε για μια στιγμή ότι οι απόψεις των Hellyer και Schneider είναι σωστές. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κόσμος κυριαρχείται από τον πόλεμο, η πολιτική κυριαρχείται από τα ψέματα, και η ανθρώπινη φυλή χειραγωγείται, και κρατείται μακριά από την αλήθεια, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είμαστε υποδουλωμένοι … μέσω των μηχανισμών ελέγχου, όπως το χαρτονόμισμα και του καταναλωτισμού μέσω της τηλεόρασης κ.τ.λ.. Υποθέστε  τώρα,  ότι μία ευφυής εξωγήινη φυλή έχει τον έλεγχο πίσω από την σκηνή…. δεν μοιάζει και τόσο τραβηγμένο να το φανταστεί κανείς.
    Η Karen Hudes, σύμβουλος στην Παγκόσμια Τράπεζα, ισχυρίζεται ότι ο κόσμος  χειραγωγείται πίσω από την σκηνή από μυστικές κοινωνίες. Συγκεκριμένα: «οι Ιησουίτες, ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες ομάδες πίσω από αυτούς. Μία από αυτές τις ομάδες είναι ανθρωποειδή, δεν είναι ανθρώπινα όντα. Είναι πολύ έξυπνοι, δεν είναι δημιουργικοί, είναι μαθηματικοί. Είχαν μια πολύ ισχυρότερη δύναμη στην προγενέστερη εποχή των παγετώνων. Έχουν επιμήκη κρανία, μπορούν να παράγουν απογόνους στο ζευγάρωμα με θηλυκό άνθρωπο, αλλά αυτοί οι απόγονοι δεν είναι γόνιμοι. »
    Θα μπορούσε πραγματικά να είναι αλήθεια; Είναι μια μη ανθρώπινη δύναμη κάποιου είδους ήδη εδώ και κινεί τα νήματα της ανθρώπινης φυλής; Οι Σουμέριοι έγραψαν εκτενώς για τους Annunaki που χρησιμοποιούσαν τους ανθρώπους ως σκλάβους τους. Εξάλλου και κάθε φορά που ακούμε για θεούς δεν έρχονται πάντα από τον ουρανό;
    Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει ήδη γραφτεί εδώ, το πόσο καλά ελεγχόμενη είναι η ανθρώπινη φυλή, το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε καν τη δική μας ιστορία ή προέλευση, καθώς και το ότι η αρχαιολογία, ο τρόπος,η πύλη μας στο παρελθόν, έχει διαστρεβλωθεί και χειραγωγείται, όπως αποδεικνύεται από ερευνητές όπως ο Michael Cremo, η πιθανότητα είναι πολύ πιο πραγματική από ότι οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να πιστεύουμε.
    πηγη

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad