Header Ads

  • Breaking News

    Το τελευταίο αντίο της το είπε σαν σύννεφο…

    Όταν η Ashley Lang έχασε τον πιστό της φίλο Wagner, το πένθος της απώλειας την κατέβαλε. Μερικές μέρες αργότερα αποφάσισε πως η ώρα να πει το οριστικό αντίο είχε φτάσει, και επισκέφτηκε το πάρκο που συνήθιζαν να πηγαίνουν τις καθημερινές τους βόλτες… 
    Ο τρόπος της να πει αντίο στον αγαπημένο της σκύλο που την συνόδευε για 12 χρόνια, ήταν να ρίξει τις στάχτες του στο σημείο που λάτρευε να τρέχει και να παίζει και μετά σε μεγαλύτερη ηλικία, να κάθεται δίπλα της και να απολαμβάνει τις στιγμές μαζί της.
    Ζήτησε από έναν φίλο να την συνοδεύσει και να απαθανατίσει τη στιγμή με την κάμερά του. Την ώρα που η Lang απελευθέρωνε τις στάχτες του Wagner στον αέρα, αποτύπωσε τη στιγμή και η εικόνα που καταγράφηκε τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!


     Το νέφος που σχημάτιζαν οι στάχτες είχε το σχήμα ενός σκύλου, που στέκεται στα πίσω του πόδια και με την ουρά όρθια στεκόταν δίπλα της, όπως συνήθιζε ο Wagner! Η Ashley πίστεψε πως ο αγαπημένος της φίλος βρήκε έναν τρόπο να της δείξει πως θα είναι για πάντα στο πλευρό της και αυτός είναι ο τρόπος του να της πει ένα προσωρινό αντίο.

    πηγη

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad