Header Ads

  • Breaking News

    Μεταλλικό αντικείμενο έπεσε από τον ουρανό σε κατοικημένη περιοχή στις ΗΠΑ

    Μεταλλικό αντικείμενο αγνώστου προελεύσεως έπεσε από τον ουρανό σε κατοικημένη περιοχή και μόνο από θαύμα δεν θρηνούσαμε θύματα.

    Ένα περίεργο περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στο Μιλγουόκι τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, προκάλεσε την έρευνα της αστυνομίας. Ένα μεταλλικό αντικείμενο έπεσε από τον ουρανό σε φορτηγάκι αφήνοντας ένα μεγάλο βαθούλωμα στην οροφή του, σύμφωνα με το fox6now.com.

    Καταγραφή1Καταγραφή2
    «Έμεινα άφωνος. Τι είναι αυτό; Τι συνέβη; Κοίταζα γύρω – γύρω και δεν μπορούσα να δω από πού προήλθε. Θα έπρεπε να ήρθε από τον ουρανό», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του οχήματος Michael Robinson.
    Το αντικείμενο έχει σχήμα κωνικό, μαύρου χρώματος και βαρύ. «Δεν μπορούσα να καταλάβω από πού προήλθε,» είπε ο Robinson. «Έμοιαζε με μια ψησταριά στο χιόνι. Είναι ένα στρογγυλό-κάτι, θα μπορούσε να είναι κάλυμμα μηχανής ή κάτι τέτοιο.»
    Καταγραφή3 Καταγραφή4 Καταγραφή5
    «Αυτό έπεσε με μεγάλη δύναμη και έκανε ένα βαθούλωμα στην κορυφή του οχήματος μου. Ευχαριστώ τον Θεό που δεν στεκόμουν εκεί όταν έπεσε.»
    Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία, το πιο πιθανό είναι το αντικείμενο να είναι διαστημικό σκουπίδι που δεν κάηκε ολοσχερώς κατά την είσοδο του στην ατμόσφαιρα της Γης.
    Ηλίας Σιατούνης
    πηγη

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad