Header Ads

  • Breaking News

    Τι είναι τα γεωπαθητικά πεδία και πως μας επηρεάζουν;

    Στον πλανήτη μας λαμβάνει χώρα συνεχής ανταλλαγή γήινων και κοσμικών ακτινοβολιών. Αυτές, διαπερνώντας το φλοιό της Γης, μεταφέρουν την ενέργεια των υλικών δια μέσου των οποίων περνούν. Οι ενέργειες αυτές αποκαλούνται Γεωπαθητικές και όντας ασύμβατες με τη φυσιολογία ανθρώπων & ζώων επηρεάζουν την υγεία τους.

    Τα ζώα είναι πολύ ευαίσθητα σε τέτοιες γεω-ακτίνες. Σκυλιά, άλογα, πρόβατα, μεταξύ άλλων, έχουν πλήρη επίγνωση των αρνητικών γήινων ακτινοβολιών και πάντα αποφεύγουν μέρη επηρεαζόμενα από αυτές. Στο κοντινό παρελθόν, για να κτίσουν σπίτι σ’ ένα λιβάδι, άφηναν τα πρόβατα να βόσκουν ελεύθερα κι έκτιζαν στο σημείο όπου ξεκουραζόταν το κοπάδι. Ήταν το καλύτερο μέρος για να ζήσουν!


    Επίσης χιλιάδες χρόνια πριν οι αρχαίοι Κινέζοι, Έλληνες και άλλοι λαοί αναγνώριζαν τα σημεία με την υψηλότερη ενέργεια, για να στήσουν ναούς και θεραπευτήρια. Τότε δεν έκτιζαν ποτέ σπίτι σε μέρος με αρνητική ενέργεια. Γνώριζαν ότι τέτοια μέρη ήσαν κατάλληλα μόνο για νεκροταφεία! Και χρησιμοποιούσαν ραβδοσκοπικές μεθόδους για να ξεχωρίζουν τις ενέργειες αυτές.
    Στις μέρες μας, γνωρίζουμε αλήθεια εάν το πολύτιμο σπίτι μας βρίσκεται σε σωστό σημείο ή όχι; Εάν έχει καλή ενέργεια ή όχι; Αν μπορεί να μας εξασφαλίσει ποιότητα ζωής και μακροχρόνια υγεία;
    Η σύγχρονη επιστήμη αρνείται ακόμα το εμφανές. Ότι η Γεωπάθεια, ή Γεωπαθητικό Στρες όπως αποκαλείται, μπορεί να επηρεάζει σοβαρά την υγεία μας. Πρώτος ο Άγγλος επιστήμονας De Havilland το 1861 επισήμανε τους κινδύνους των Γεω-ακτινοβολιών. Και τώρα επιστήμονες που μελετούν το φαινόμενο, επισημαίνουν ότι μέχρι 92% των περιπτώσεων καρκίνου σχετίζονται με Γεωπάθεια!
     
    Γιατί οι Γεω-ακτινοβολίες αποτελούν πρόβλημα; Επειδή αποσυντονίζουν το φυσικό ενεργειακό πεδίο του οργανισμού μας. Ιδιαίτερα επιβλαβείς είναι εάν επηρεάζουν το κρεβάτι μας. Κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα ανανεώνεται και ανασυντάσσεται. Αυτή η φυσική διαδικασία εμποδίζεται από τις Γεω-ακτίνες και τυχόν πρόσκαιρα θέματα υγείας μπορεί να γίνουν χρόνια.
    Μια πρώτη ένδειξη Γεωπάθειας είναι ο κακός ύπνος – κάθε πρωί ξυπνάμε κουρασμένοι ή κακοδιάθετοι. Χωρίς κατάλληλη ξεκούραση, η ζωτικότητά μας πέφτει. Η πεσμένη ζωτικότητα επηρεάζει το νευρικό και ανοσοποιητικό μας σύστημα και η ζωή μας μπορεί να γίνει μίζερη, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΜΦΑΝΗ ΛΟΓΟ!

    Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι Γεω-ακτινοβολίες, που ενώ μπορεί να μας επηρεάζουν τόσο πολύ, γνωρίζουμε τόσο λίγα γι αυτές;

    Υπόγεια υδάτινα ρεύματα ή επιφάνειες νερού, τεκτονικά ρήγματα ή κοιλοτητες και η παρουσία ορισμένων ορυκτών, θεωρούνται σαν βασικά Γεωπαθητικά. Επίσης μας επηρεάζουν γεω-μαγνητικά πλέγματα που αγκαλιάζουν ΟΛΗ τη Γη. Αυτά είναι επιβλαβή μόνο στα κομβικά τους σημεία, εκεί που τέμνονται. Πιο γνωστά είναι το πλέγμα Χάρτμαν (Hartmann Grid) και το δίκτυο Κάρρυ (Curry Net), όπως ονομάστηκαν από τους επιστήμονες που τα εντόπισαν.
    Στο ακόλουθο παράδειγμα βλέπετε Γεωπαθητικά πεδία σ’ ένα σπίτι. Γαλάζιο: υδάτινο ρεύμα – Ροζ: τεκτονικό ρήγμα – Γκρίζο: πλέγμα Χάρτμαν – Πράσινο: δίκτυο Κάρρυ. Εδώ στο κρεβάτι η μία πλευρά δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ η άλλη επηρεάζεται από τρία σοβαρά Γεωπαθητικά πεδία: υδάτινο, τεκτονικό και κόμβο Κάρρυ.

    Πόσο ήσυχος μπορεί κοιμάται κάποιος σε κείνη την πλευρά του κρεβατιού;
    Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: «Υπάρχει λύση για τέτοια θέματα; Μπορεί ένα σπίτι σαν αυτό να γίνει υγιές;» Εάν ρωτήσετε επιστήμονες, μάλλον το 88% θα απαντήσει: «Ποια Γεωπάθεια;» Το 11% ίσως πει: «ΟΧΙ, δεν υπάρχει επιστημονικός τρόπος να σωθεί το σπίτι». Και μόνο το 1% ίσως αποκριθεί: «Βρες κάποιον έμπειρο γεωπαθολόγο, έναν ειδικευμένο ραβδοσκόπο που γνωρίζει πώς να εντοπίζει τα προβλήματα. Ίσως να έχει μια σωστή λύση να προτείνει».
    Είναι μια καλή συμβουλή, εάν σας ενδιαφέρει η υγεία του σπιτιού σας- και όχι μόνο. Και να είστε βέβαιοι ότι ακόμα και περιπτώσεις πιο σοβαρές από το παραπάνω παράδειγμα, μπορούν να εναρμονιστούν! Αναζητήστε λύσεις, γιατί υπάρχουν. Και αν ο όποιος ειδικός εγγυάται (γραπτώς) τη λύση που προτείνει, θαυμάσια… ειδάλλως αναζητήστε άλλη!
    πηγη

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad