Header Ads

  • Breaking News

    Αθωώθηκε ο άνδρας που βίασε την εγκυμονούσα σύντροφό του όταν την έπιασαν οι πόνοι του τοκετού

    Αθώο έκρινε το δικαστήριο τον 40χρονο άνδρα ο οποίος βίασε την εγκυμονούσα σύντροφό του, την ώρα που την είχαν πιάσει οι πόνοι του τοκετού και είχε ήδη τις πρώτες συστολές.
    Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι πρώτες οδύνες της γέννας έπιασαν την νεαρή γυναίκα. Εκείνη έπραξε όπως της είχαν πει οι μαίες. Γδύθηκε εντελώς και έκατσε πάνω στο κρεβάτι στη στάση που της είχαν υποδείξει οι μαίες για την στιγμή θα την έπιαναν οι πόνοι, έχοντας στηριχτεί στα δυο της γόνατα και στα δυο της χέρια.

    Σε αυτή την στάση την πέτυχε ο 40χρονος σύντροφος της όταν ξύπνησε. Βέβαια αντί να την προσπαθήσει να την βοηθήσει, εκείνος ερεθίστηκε και της είπε:
    «Νιώθω έξαψη!», στη συνέχεια της επιτέθηκε και ολοκλήρωσε τη συνουσία μαζί της, ενώ εκείνη σφάδαζε από τους πόνους (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).
    Ωστόσο τα παραπάνω δεν έπεισαν τους ενόρκους, οι οποίοι χρειάστηκαν μόλις μιάμιση ώρα συνεδρίασης ώστε να αθωώσουν τον κατηγορούμενο, ο οποίος αποχώρησε ελεύθερος από το δικαστικό μέγαρο.
    Ο κατηγορούμενος δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους και για την προστασία της ταυτότητας της ενάγουσας.
    Η ενάγουσα και θύμα κατήγγειλε ότι ο επί επτά χρόνια σύντροφός της την βίασε ενώ είχαν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού. Κατέθεσε στο δικαστήριο ότι βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο της κύησης και ότι ο βιασμός συνέβη στο σπίτι του στο Χαλ.
    Ο άνδρας αρνήθηκε το σε βάρος του κατηγορητήριο λέγοντας πως δεν θυμάται αν εκείνη την ημέρα είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό του. Ο δικηγόρος της κατηγορούσας αρχής Μάικλ Γκρίνχαλγκ είπε στο ακροατήριο ότι το θύμα «έκλαιγε από τους πόνους» και εκλιπαρούσε τον σύντροφό της να σταματήσει. Εκείνος, όμως, φέρεται να συνέχισε και μάλιστα τελειώνοντας την πράξη του της πρότεινε να της ζεστάνει νερό για να κάνει μπάνιο, σαν να μην τρέχει... τίποτα.
    Λίγες ώρες μετά τη σεξουαλική επίθεση το θύμα γέννησε. Οι ένορκοι, όμως, δεν πείστηκαν ότι έπεσε θύμα βιασμού και δικαίωσαν τον σύντροφό της.
    πηγη

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad