Header Ads

  • Breaking News

    Τα βουνά είναι… απολιθωμένα προϊστορικά δέντρα!

    Μόνο με υστερία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το «τσουνάμι» των βίντεο που έχουν κάνει  την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο μετά το βίντεο που ανήρτησε ο Ρώσος χρήστης Людин Рɣси  και ο οποίος ανέπτυξε την καινοφανή θεωρία ότι τα βουνά στην πραγματικότητα είναι απολιθωμένα προϊστορικά δέντρα.
    Ο Ρώσος χρήστης αναφέρει μέσα από το βίντεο -το οποίο είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσετε εξαιτίας των κακών αγγλικών του σε σημείο που γίνεται κουραστικό- ότι οι περισσότεροι πετρώδεις σχηματισμοί που μοιάζουν με βουνά, δεν είναι βουνά αλλά απολιθωμένα προπατορικά δέντρα τα οποία μπορεί να έφταναν σε ύψος μέχρι και τα 6 χλμ. ή και περισσότερο!

    Μάλσιτα ο ίδιος αναφέρει πως  οι εξαγωνικές διατάξεις στο υπέδαφος των βουνών είναι ακριβώς αυτές που συναντάμε και στο φλοιό των δέντρων κάτι που αποδεικνύει πως η προϊστορική περίοδος δεν κυριαρχείτο μόνο από τεράστια σε μέγεθος ζώα αλλά και από τεράστια σε μέγεθος και ύψος δέντρα, τα οποία για κάποιο λόγο κόπηκαν ή έσπασαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
    Μάλιστα ο ίδιος φέρνει ως παράδειγμα τον «πύργο του διαβόλου» στις ΗΠΑ όπου δεν πρόκειται για δημιουργία λάβας όπως λένε οι επιστήμονες αλλά είναι απλά ένα κομμένο προϊστορικό δέντρο!
    πηγη

  • tamamouniablogspot.com
  • [ολες οι αναρτησεις του ιστολογιου ειναι αναδημοσιευσεις απο γνωστα Ελληνικα και Ξενα ιστολογια.]
  • Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad